Om os

RIKKE ROSE RASMUSSEN

Jeg er forfatter til bogen “Selvrefleksion – om at finde ro, livsglæde og kærlighed, og finde hjem”, og jeg tilbyder online-skriveforløb om temaerne Tid til Dig, Hjerteheling, Livsglæde og Mere ro, Mindre stress. Jeg leder en selvrefleksionsgruppe med fokus på selvudvikling og egenomsorg ved hjælp af visualiseringsrejser.

Derudover er jeg rejsende både i verden og i livet. Jeg er mor, kæreste, musiker, danser og naturelsker, og kreativitet spiller en stor rolle i mit liv.

Min egen rejse har lært mig om samtale- og parterapi, shamanisme, EFT, The Journey, yoga og meditation. Herudover er jeg reiki-behandler, jeg er certificeret OP Body & Mind Supervisor, og jeg har taget kurser i positiv psykologi, skriveterapi og Kærlighed Oppefra.

Jeg er rigtig god til at:
– Lytte
– Finde læring i enhver udfordring
– Motivere og inspirere
– Stille kærligt provokerende spørgsmål

Sammen med Sebastian vil jeg gerne inspirere dig til at reflektere over din hverdag og dine ønsker, så du kan skabe et selvbestemt og positivt liv med masser af ro, livsglæde og kærlighed.

Du kan også besøge mig her: www.selvrefleksionforkvinder.com
Skriv direkte til mig her: rikke.rose@gmx.at

SEBASTIAN BRED

Mediation er mit håndværk, hvor jeg lytter til mennesker og ledsager dem i konfliktsituationer. Mit mål er at gøre folk i stand til selv at genkende, bearbejde og løse deres konflikter.

Jeg kan godt lide mennesker og deres særheder, og jeg føler mig hjemme, når mennesker viser deres emotioner. Jeg lytter og ledsager enkeltpersoner og teams gennem udfordrende faser af livet, både privat og professionelt, og jeg har arbejdet i tysk- og engelsktalende områder som mediator, moderator og træner i 20 år.

Kommunikation mellem mænd og kvinder er min passion. Jeg vil gerne vide, hvad der (ikke) virker, og hvad mænds og kvinders behov er i deres relationer og kommunikation.

Jeg er rigtig god til at:
– Være nysgerrig på andre
– Forstå andre menneskers behov, problemer og mulige løsninger
– Skabe rolig og kærlig kommunikation
– Lytte

Sammen med Rikke vil jeg gerne hjælpe jer med at finde nye måder at lytte til og tale med hinanden på og gøre jeres hverdag sammen smukkere og kærligere.

Du kan også besøge mig her: www.bred.at
Skriv direkte til mig her: sebastian@bred.at