Vi anbefaler

Har du lyst til at dykke dybere ned i et bestemt tema?
Har du brug for professionel hjælp til at komme videre?
Kan du lide at læse og lære?
Vil du gerne prøve en alternativ metode til selvudvikling?

Så se med her.

Vi tilbyder selv forskellige andre forløb, terapier og bøger, som kan hjælpe dig videre, og herudover får du vores anbefalinger til andre dygtige behandlere, interessante bøger og spændende kurser, som vi selv har afprøvet, læst eller deltaget i.

Vores anbefalinger er opdelt i tre grupper: forløb og behandlinger, bøger og kurser.

Lad dig inspirere!

Forløb og behandlinger
– Rikkes online-skriveforløb om emnerne Tid til Dig, Hjerteheling, Livsglæde og Mere ro, Mindre stress. Velegnet til både mænd og kvinder, og uanset skriveerfaring og alder. Find ud af mere ved at klikke her.
– Reiki med Rikke: Fjernbehandling, der får krop og sind til at slappe af, afstresser, skaber klarhed og fjerner blokader i kroppen og tunge tanker. Velegnet til (supplerende) behandling af stress, søvnproblemer, smerter, spændinger og tankekarruseller. Skriv til: rikke.rose@gmx.at

Bøger
– Rikkes bog “Selvrefleksion – Om at finde ro, livsglæde og kærlighed, og finde hjem”. Inspirerende visualiseringsrejser, gode spørgsmål til livet, og korte eventyr, der berører. En bog, der sætter nogle tanker i gang og inspirerer dig til at tage en god snak med dig selv. Bestil den ved at klikke her.
– Rikkes selvrefleksionskalender på 52 sider med smukke naturbilleder og et spørgsmål til selvrefleksion til hver uge. Bestil den ved at klikke her.


Kurser
– Kommer snart!


Bemærk: Vi kan ikke gøres ansvarlige for indholdet på hjemmesider, i behandlinger, kurser o.l. hos anbefalede behandlere og kursusudbydere. Al kommunikation med andre udbydere skal foregå mellem dig og behandleren.